Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στα social media για την απόπειρα αρπαγής του μωρού της, μόλις 20 μηνών, από γυναίκα ρομά στο πάρκο του Ελικοδρομίου Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας στη διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες», το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής. Το παιδί έτρεχε δίπλα της στο πάρκο, όταν μια γυναίκα ρομά το άρπαξε στα χέρια της. Η ίδια αναφέρει ότι αντέδρασε έντονα και της είπε να το αφήσει αμέσως. “Τρόμαξα πραγματικά. Το πήρα και πήγα προς το γήπεδο του μπάσκετ λίγο πιο πάνω”, αναφέρει στην ανάρτησή της η γυναίκα που ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας την αστυνομία για το συμβάν. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί της είπαν σε ανάλογη περίπτωση να καλεί άμεσα σε βοήθεια και να τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση (100).

Η καταγγέλλουσα εφιστά την προσοχή των γονιών σημειώνοντας ότι το δικό της παιδί ήταν τυχερό, μπορεί όμως κάποιο άλλο να μην είναι. “Αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας ενημερώσω για να αποφευχθεί το χειρότερο. Ας είμαστε σε εγρήγορση”.

Προηγούμενο άρθροΥψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΔιορισμοί εκπαιδευτικών: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το υπουργείο Παιδείας