Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, στα γραφεία του EPLO στην Πλάκα. Για τον EPLO, το μνημόνιο υπεγράφη από τον καθηγητή κύριο Σπυρίδωνα Φλογαΐτη, Διευθυντή του Οργανισμού και για το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από την Αντιπρόεδρο κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

Παρόντες στην τελετή ήταν από την πλευρά του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού: ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ πρέσβης επί τιμήκ. Ηλίας Κλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Εφραίμογλου, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων του ΙΜΕ κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου και η Γενική Γραμματέας κα Λουκία Παπαχατζή.

Aπό την πλευρά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου παρέστησαν ο κος Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του EPLO,ο Πρέσβης κος Κάρολος Γάδης, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού κ. Γιάννης Πολίτης, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του ΕΚΕΜΕ κ. Αντώνης Παπαγιαννίδης και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΕΜΕ Καθηγητής κ. Νίκος Φραγκάκης, καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού και Επιστημονικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών έως το 2022
Επόμενο άρθροΑίτηση πτώχευσης κατά των «Προμηθευτικής Κρεάτων» και «Προμηθευτικής Τροφίμων»