Η γνωστή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνόπουλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στη δημοσιογραφία, για την απώλεια του πατέρα της, που της στοίχισε αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή που συμμετείχε στα καλλιστεία, αλλά και για τα πρώτα βήματά της στη δημοσιογραφία.

«Από το ταξίδι στην Κίνα για τα καλλιστεία μου έκανε εντύπωση το πόσο διαφορετικός ήταν ο λαός τους, δεν υπήρχε εγκληματικότητα», ανέφερε αρχικά.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν ”α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”.

Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως “α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω», αποκάλυψε η Μπάγια Αντωνόπουλου.

«Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν «μάσησα». Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως οι περισσότεροι».

Πλέον, επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά. Υπάρχουν ομάδες και εκπομπές και κανάλια, που αυτό το πράγμα το έχουν προτεραιότητα, όπως στο MEGA», πρόσθεσε η Μπάγια Αντωνόπουλου.

To άρθρο Μπάγια Αντωνόπουλου: Σε αυτή τη δουλειά, λένε «αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Η επιτροπή ανταγωνισμού θα ελέγξει τις τιμές των καυσίμων
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Εστάλησαν ήδη 1.000 SMS για δωρεάν προληπτική μαστογραφία