Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 19:42

Το πολυπόθητο «πράσινο» φως από τη FIBA για την ενεργοποίηση συμφωνιών, για μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, με παίκτες -Ελληνες και ξένους- που έγιναν το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο στελέχωσης του ρόστερ για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, πήρε η ΚΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι», μέσω σχετικής επιστολής που έστειλε η διεθνής ομοσπονδία στην ΕΟΚ, μπορούν να έχουν δελτία για καλαθοσφαιριστές των οποίων τα letter of clearance βρίσκονταν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 03/12/2019.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα, στην Ελβετία, μεταξύ του Προέδρου του ΑΣ Αρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού συμβούλου του ΑΣ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό και τους επικεφαλής του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς, Μπέντζαμιν Σίντλερ.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις, σε πρακτικό επίπεδο, θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο (19/9) και την Τρίτη (22/9) με αντίπαλο τη Λάρισα, εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και το μουσείο της ομάδας επισκέφτηκε σήμερα ο άλλοτε προπονητής των «κίτρινων», Γιάννης Ιωαννίδης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 19:48

Περισσότερα Εδω