Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, 18:27

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα το πρωί την προσφυγή μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω μέλος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών.

Εντούτοις, το Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα αυτό κι έτσι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά την προσεχή Κυριακή.

Παπανικολάου: «Αποφεύχθηκε ο εμφύλιος που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν για προσωπικούς λόγους»

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη πήρε θέση ο υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Άγγελος Παπανικολάου, τονίζοντας ότι «η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε» και πως «μαζί αποφεύχθηκε και ο «εμφύλιος», που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά», ενώ υπογραμμίζει πως «το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό».

«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο «εμφύλιος», που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν «παιδιά» και «αποπαίδια». Δεν χωρούν σωματεία «δικά μας» και «δικά σας». Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα…».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, 18:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Παλιοσπύρου – Δημοσίευσε ανατριχιαστικές φωτογραφίες μετά την επίθεση με το βιτριόλι
Επόμενο άρθροΕργασία παιδιών από δομές ανηλίκων στα ξενοδοχεία – Για αποϊδρυματοποίηση μιλάει η Δ. Μιχαηλίδου – Μοντέλο Φρειδερίκης καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ