Μοιράσου το άρθρο:

H Urbanact υλοποιεί μια νέα τοιχογραφία στα πλαίσια του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο και διοργανώνει στο Βόλο με την επωνυμία «CityCall vol3».

Προσκεκλημένος  καλλιτέχνης αυτή τη φορά είναι ο Arcy, ο οποίος μας έρχεται από την Αμερική. Γεννημένος το 1983, μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Connecticut. Είναι γνωστός για τις μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες του. Το 2015, ο Ryans ‘ARCY’ Christenson υλοποίησε ένα μεγάλο προτζεκτ του με τοιχογραφίες συγκεκριμένων διαστάσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Β. Αμερικής.
Έχει δουλέψει στο The Smithsonian Institute, στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της Αμερικής και στο Μουσείο Hometown του Walt Disney.   Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και προγράμματα τοιχογραφιών και αναθέσεις έργων ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Η τοιχογραφία του υλοποιείται σε ιδιωτικό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου με Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία και οι πολίτες μπορούν να δουν ζωντανά την εξέλιξη του έργου  και να συνομιλήσουν μαζί του. Οπτικό υλικό από τη εξέλιξη του έργου θα βρείτε στις σελίδες :
www.urbanact.gr
facebook.com/urbanact.gr

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ