Γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος διεξήχθη το Σάββατο στο Βόλο, το πρόγραμμα της οποίας περιείχε και την εκλογή νέας Διοίκησης του Συνδέσμου. Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Αθανάσιος Συριανός.

Ο κ. Συριανός, γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης Α.Ε., Αντιπρόεδρος του Διοικητικού
Συμβουλίου του Ελληνο – Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών.

Από το 1984 έως το 1987 εργάστηκε στην οικογενειακή Ναυτιλιακή εταιρεία Αιών 21 με έδρα τον Πειραιά. Το 1988 συμμετείχε στην μελέτη που διεξήγαγε το Ίδρυμα Μεταφορικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κολωνίας για λογαριασμό της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με θέμα την εξέλιξη των οδικών μεταφορών στην Ευρώπη. Από το 1989 έως το 1992 απασχολήθηκε στην εταιρεία Roland Berger & Partner GmbH, Διεθνείς Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, στο Μόναχο, με αντικείμενο την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδιασμού διεθνών επιχειρήσεων στους τομείς Ποτών, Ναυτιλίας, Κατασκευών και Ενέργειας καθώς και στη μελέτη των επενδυτικών προοπτικών της Ελληνικής οικονομίας. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Albertus Magnus Πανεπιστημίου της Κολωνίας στη Γερμανία. Υπήρξε αθλητής κωπηλασίας, μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων. Είναι παντρεμένος με τη Dorothea Mertin και έχουν δύο γιους και μια κόρη. Μιλάει Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.

Προηγούμενο άρθροΤι δήλωσε από το Βόλο ο Υπουργός Ενέργειας το εργοστάσιο SRF/RDF και για την πλωτή μονάδα LNG
Επόμενο άρθροΕύβοια: Ανεξέλεγκτες οι φλόγες – Συνεδριάζει το Συντονιστικό