Υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και online event management υπηρεσίες θα προσφέρει η Intrasoft International για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (Enisa).

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της Intracom,  η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, είναι μέλος της κοινοπραξίας που πρόσφατα κέρδισε το συμβόλαιο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA).

 

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η INTRASOFT θα παρέχει στον νέο της πελάτη online event management υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων. Γνωστή κυρίως για τις δραστηριότητές της στον τομέα της πληροφορικής και της ανάπτυξης λογισμικού, η INTRASOFT παράλληλα δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας στα Ευρωπαϊκά όργανα, υπό την εμπορική επωνυμία Scope. Η Scope δραστηριοποιείται σε Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Αθήνα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας και marketing.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: “Η εξαιρετική προσπάθεια της κοινοπραξίας μας οδήγησε σε μια αξιοσημείωτη και δίκαιη επιτυχία. Από την ίδρυσή της η INTRASOFT παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας στα θεσμικά Ευρωπαϊκά Όργανα και πλέον μέσω της ομάδας της Scope μπορούμε να συνδυάσουμε την εμπειρία μας στο χώρο της Πληροφορικής με digital υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Προσβλέπουμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ENISA”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Στηρίζουμε τη «φίλη “Μακεδονία”»
Επόμενο άρθροΌσα πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής για κινητή-σταθερή τηλεφωνία