Στις αρχές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν όλα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά αφενός από τους ψηφοφόρους να αποδοκιμάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να δώσουν θετική ψήφο στο κόμμα του, και αφετέρου από τα στελέχη να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να μην ανεβάζουν τον πήχη ψηλά.

Με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε από την Αργολίδα το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου, την ώρα που η ΝΔ στοχεύει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο χάρτης να βαφτεί γαλάζιος, ει δυνατόν στις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Στόχος της οδού Πειραιώς και στις εθνικές κάλπες δεν είναι μόνο η αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η θετική ψήφος στη ΝΔ.

«Και η διαφορά και το ποσοστό που έλαβε η ΝΔ, πάνω από 33%, που είναι το υψηλότερο ποσοστό για ευρωεκλογές, δείχνει ότι οι πολίτες καταψήφισαν σε κρίσιμους τομείς [… ]και από την άλλη πλευρά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, στη σοβαρότητα, στη σεμνότητα που κινήθηκε προεκλογικά», σημείωσε ο Χρ. Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πάμε Αλλιώς».

Ρεπορτάζ: Γ. Ευθυμίου
Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ