Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και την περιπέτεια της υγείας του.

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην περίοδο που αποχώρησε από τα μπουζούκια: «Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά».

Τελικά η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου ήταν αληθινή ή ένα επικοινωνιακό τρικ; Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!»:

«Υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πως έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα…

Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα.

Περάσαμε όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε. Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου».

Ο θαυμασμός του προς την Άντζελα Δημητρίου είναι μεγάλος: «Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ», λέει ο Νεκτάριος Σφυράκης.

To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης για Άντζελα Δημητρίου: Υπήρξε κανονικά σχέση, την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡωσικά ΜΜΕ: Η Τουρκία θα μετατρέψει τη σύγκρουση με την Ελλάδα σε «θερμό επεισόδιο»
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Η μέση τιμή της βενζίνης ξεπέρασε τα 5 δολάρια το γαλόνι, για πρώτη φορά σήμερα