Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 16:26

Για το θέμα της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας, ο οποίος μπορεί να έπαιζε στον Άρη, αλλά επίσημα μετακινήθηκε στους Πολωνούς από τον Ολυμπιακό, χωρίς ποτέ όμως να γνωστοποιηθεί η μεταπήδησή του από τους Θεσσαλονικείς στους Πειραιώτες, πήρε θέση την Τετάρτη ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μία διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα», ανέφερε με νόημα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που παράλληλα τοποθετήθηκε και για το θέμα του Μάριου Σιαμπάνη, τονίζοντας ότι στην υπόθεση αυτή δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό για τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 16:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓεννηματά – Είναι ώρα να σπάσουμε τη συνομωσία της ακρίβειας
Επόμενο άρθροiPhone 13: Παρουσιάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου – Τι γνωρίζουμε έως τώρα