Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Πηλίου μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας καλούν τους αγρότες να συμμετέχουν με τα αγροτικά τους στην απεργία με τα ταξικά σωματεία στις 9 Νοεμβρίου 10:30 στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Άμεσα μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως το δίνουν στους εφοπλιστές. Πλαφόν 0,07 λεπτά/Kwh στο αγροτικό ρεύμα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και του προστίμου ρύπων. Φθηνή ενέργεια για τα χωράφια, τους σταύλους, τα σπίτια μας. Επιδότηση των μέσων και εφοδίων και των ζωοτροφών και κατάργηση του ΦΠΑ.

Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση
Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις τώρα. Να αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς τις παραγωγές μας.
Παλεύουμε με όλο τον λαό για δημόσια δωρεάν υγεία και συντάξεις αξιοπρέπειας, δωρεάν μόρφωση για τα παιδιά μας και πτυχία για να βρουν δουλειά και όχι διαβατήρια για την ανεργία ή το εξωτερικό.
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι
Πολλά μας υπόσχονται, μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη στις εκλογές, και μετά μας «τσεκουρώνουν». Μην έχετε αυταπάτες ότι θα έρθει κάποιος «σωτήρας» να μας σώσει και μην επιτρέπετε να αποφασίζουν άλλοι για την ζωή σας.
Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου! Με τους αγώνες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Δυναμώνουμε τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους, την Ομοσπονδία του Νομού και την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων (ΠΕΜ).
Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»
Προηγούμενο άρθροΚατασκευή νέων οδών και ανακατασκευή πεζοδρόμων στη Ν. Αγχίαλο
Επόμενο άρθροΤα «ταξίδια της Τζάκι Κένεντι» μέσα από το βιβλίο ενός πράκτορα μυστικών υπηρεσιών