Τους αντιπάλους τους στον προκριματικό γύρο του Euro Cup της υδατοσφαίρισης έμαθαν οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, ύστερα από την κλήρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κληρωτίδα μπήκαν και οι 14 ομάδες που αποκλείστηκαν πριν από λίγες ημέρες στα προκριματικά του Champions League, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Βουλιαγμένη. Ο Πανιώνιος «έπεσε» στον 1ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη, και θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» Μπαρτσελόνα, τη γαλλική Τουρκουάν και την ουγγρική Βαζούτας.

Ο ΝΟΒ κληρώθηκε στον 4ο όμιλο, οι αναμετρήσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν στην Εξ αν Προβάνς της Γαλλίας, και θα έχει αντιπάλους την «οικοδέσποινα» Πεΐ ντ’ Ε, τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ και την ελβετική Καρούζ.

Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης μετέχει στον 7ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα λάβουν χώρα στο Τσόλνοκ της Ουγγαρίας, και θα αναμετρηθεί με την «οικοδέσποινα» Τσολνόκι, την ισπανική Τεράσα και τη γαλλική Στρασμπούρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στη φάση των «16», ενώ ο προκριματικός γύρος είναι προγραμματισμένος για το διάστημα 4-6 Δεκεμβρίου. Οι όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση για τον προκριματικό γύρο του Euro Cup έχουν ως εξής:

1ος όμιλος (Βαρκελώνη): Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Τουρκουάν (Γαλλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

2ος όμιλος (Σαμπαντέλ): Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Σαμπαντέλ (Ισπανία)

3ος όμιλος (Κράνι): Όρβοσι (Ουγγαρία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Νουαζί (Γαλλία), Τρίγκλαβ Κράνι (Σλοβενία)

4ος όμιλος (Εξ αν Προβάνς): ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΕΛΛΑΔΑ), Πεΐ ντ’ Ε (Γαλλία), Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία), Καρούζ (Ελβετία)

5ος όμιλος (Σαβόνα): Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία), Πότσνταμ (Γερμανία), Σαβόνα (Ιταλία), Μεντιτεράνι (Ισπανία)

6ος όμιλος (Ζάγκρεμπ): Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Έγκερ (Ουγγαρία), Τριέστε (Ιταλία)

7ος όμιλος (Τσόλνοκ): Τσολνόκι (Ουγγαρία), Τεράσα (Ισπανία), ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Στρασμπούρ (Γαλλία)

8ος όμιλος (Βελιγράδι): Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), Οραντέα (Ρουμανία), Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία)

Περισσότερα Εδω