Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, η μουσική τους, θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά, δε θα είναι μόνοι. Δύο υπέροχες γυναίκες, δύο από τις πιο ωραίες και μελωδικές φωνές της Νορβηγίας σήμερα, η Ane Brun και η Αmanda Tenfjord, θα τους συνοδεύσουν ζωντανά στη σκηνή. Επίσης η 10μελής χορωδία Irida Vocal Ensemble της Δήμητρας Καραμπεροπούλου, θα πλαισιώσει τους Madrugada σε δύο τραγούδια επί σκηνής

Οι «δικοί μας» πλέον Madrugada έρχονται να δονήσουν το Καλλιμάρμαρο Στάδιο με τα απόκοσμα ηχοτοπία τους, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα.

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου θα επιβεβαιώσουν την ακατάλυτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, που τους ακολουθεί με πάθος όλα τα χρόνια της διαδρομής τους.

Θα βρισκόμαστε όλοι στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να ζήσουμε την πιο ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ του φθινοπώρου, μία συναυλία που θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μας για πάντα!

Μείνετε συντονισμένοι στο event της συναυλίας στο facebook για όλα τα τελευταία νέα:
https://www.facebook.com/events/847606729266154

Η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων (on line) θα συνεχίζεται έως τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου 24/9. Η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο γίνεται από την Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στο εξωτερικό χώρο του Σταδίου θα υπάρχει ΣΗΜΑΝΣΗ για το σημείο ελέγχου της κάθε κατηγορίας εισιτηρίου καθώς και εισόδου στο χώρο της συναυλίας.

Θα υπάρχει ξεχωριστή ΕΙΣΟΔΟΣ για κάθε κατηγορία εισιτηρίου ( VIP A, VIP B, Κερκίδες, Golden Standing, Arena).

To άρθρο Οι Madrugada το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ εγκέφαλός μας μπορεί να αναπτύξει νέους νευρώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε μερικούς τρόπους να κρατάτε τον εγκέφαλό σας νέο όσο μεγαλώνετε!
Επόμενο άρθρο«Η αποχώρηση του Φέντερερ αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί»