Ο Δ. Καζάκης στην Τρίπολη

Ο Δ. Καζάκης στην Τρίπολη

Επίσκεψη στην Τρίπολη, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου, οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, εν’ όψει των βουλευτικών εκλογών, ο Δημήτρης Καζάκης, περιόδευσε στα μαγαζιά της Τρίπολης, είχε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές του ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ στην Αρκαδία, ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Μιλώντας-αποκλειστικά-στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο Δημήτρης Καζάκης, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Το Γιούρογκρουπ ζητάει μετά τις εκλογές, γύρω στα 27 δισ. ευρώ απ’ την Ελλάδα. Η νέα κυβέρνηση θα επιχειρήσει να καλύψει το ποσό με άμεσο δανεισμό. Δεν θα της βγει αυτό. Άρα, θα πάει σε πιστοληπτική γραμμή, άρα σε νέο μνημόνιο. Έχει αλλάξει ο νόμος του ευρωπαικού μηχανισμού σταθερότητας και δεν χρειάζεται τα ξένα κοινοβούλια να περάσουν τη δανειακή σύμβαση. Το μαξιλάρι που έχει μαζευτεί στα ταμεία του κράτους, έχει ήδη φαγωθεί. Αν βγει αυτοδύναμος ο κ. Μητσοτάκης, τότε σε έξι (6) μήνες θα καίγεται η Ελλάδα. Οι δεσμεύσεις είναι πολλές. Κλείσιμο ελλειμματικών νοσοκομείων, σχολείων, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, τραπεζοϋπαλλήλων, πώληση ΔΕΗ και άλλα πολλά».

Ο κ. Καζάκης, κατέληξε ως εξής:

«Έχει μεγάλη σημασία ποιοι θα είναι στην Βουλή. Είμαστε έτοιμοι. Χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης του κόσμου».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Share this post