Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία του νομού, ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης επισκέφθηκε το 3ο Λύκειο Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Δημήτρη Τσουλκανάκη και την καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών κ. Κατερίνα Νανοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν τη συμμετοχή του σχολείου σε προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης που αφορούν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα προβλήματα εθιστικών συμπεριφορών από τους μαθητές όπως το κάπνισμα και το διαδίκτυο. Όπως υποστήριξε ο Διευθυντής, ζούμε σε μια απαιτητική εποχή σε όλους τους τομείς. Ο Πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», υποσχέθηκε ότι το Κέντρο Πρόληψης με τα πολύπειρα στελέχη του θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, προκειμένου να συμβάλει και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πάντα στο πλαίσιο του γνωστικού αντικειμένου του Κέντρου.
Την επομένη της συναντήσεως πραγματοποιήθηκαν ενέργειες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές να λάβουν τις υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Και τρίτη οβίδα βρέθηκε σε εργοτάξιο
Επόμενο άρθροΔυτ. Μακεδονία: Ξεκίνησε πρόγραμμα περισυλλογής νεκρών ζώων – Τι περιλαμβάνει