Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του για fake λογαριασμούς που εμφανίστηκαν στα social media, και τους οποίους υποτίθεται ότι τους δημιούργησε ο ίδιος.

Σε ανάρτηση στο Instagram, ο Τζόνι Ντεπ έδωσε πληροφορίες για τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, εξηγώντας ότι οποιοσδήποτε άλλος είναι ψεύτικος.

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται ως δικοί μου ή ατόμων που συνεργάζονται μαζί μου. Δεν έχω ιδιωτικούς ή συνδεδεμένους λογαριασμούς σε καμία πλατφόρμα. Αυτές είναι οι μόνες σελίδες που λειτουργούν από εμένα και την ομάδα μου, στις οποίες δημοσιεύουμε ενημερώσεις και επικοινωνούμε: INSTAGRAM @Johnny Depp TIKTOK @Johnny Depp FACEBOOK @Johnny Depp DISCORD @Johnny Depp0854» έγραψε.

«Σας ζητώ να είστε προσεκτικοί, καθώς φαίνεται ότι αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί μπορεί να είναι αμείλικτοι» συνέχισε ο Ντεπ. «Η ομάδα μου εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας και που με ενημερώσατε για αυτό το θέμα! Αγάπη και σεβασμός, JD X» ανέφερε.

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok πριν από δύο εβδομάδες, αφού κέρδισε στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι πρέπει να καταβληθεί στον ηθοποιό αποζημίωση 15 εκατ.

To άρθρο Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί για fake προφίλ στα social media με το όνομά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαμίνης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
Επόμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για την καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου