Πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής η νεογνολόγος Κατερίνα Γαϊτανά, διευθύντρια της ΜΕΝΝ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συγκλονισμένος για τον χαμό της, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

”Ανείπωτη θλίψη σε όλη την ιατρική κοινότητα και ιδιαίτερα στους παιδιάτρους και νεογνολόγους, αλλά και στους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μας προκάλεσε ο θάνατος της συναδέλφου Κατερίνας Γαϊτανά, νεογνολόγου, Διευθύντριας της ΜΕΝΝ του Π.Γ.Ν.Λ. , που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό για τη ζωή της.

Βασικό στέλεχος της νεογνολογίας, με υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, ιδιαίτερα αγαπητή και συνεργάσιμη με όλους τους συναδέλφους, φρόντιζε καθημερινά τα πρόωρα νεογνά, αλλά και εκείνα με ιδιαίτερα προβλήματα στην Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η μεγάλη προσφορά της έχει ήδη καταγραφεί και αναγνωριστεί απ’ όλους. Η συμβολή της στην εκπαίδευση νέων συναδέλφων ήταν κορυφαία. Το έργο της, ως υπεύθυνη λειτουργός υγείας, θα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους νεότερους.

Καλό ταξίδι συναδέλφισσα Κατερίνα!! θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.”

 

Προηγούμενο άρθροΤελική ευθεία για το άνοιγμα των σχολείων – Αντιδράσεις για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς μέσα στις τάξεις
Επόμενο άρθροΓλυκά Νερά – Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Τι λένε στελέχη ασφαλείας για τον «μυστηριώδη συνεργό»