Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 18:01

Πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν… άρχισε ποτέ έκαναν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Οι δύο ομάδες έχοντας έννομο συμφέρον ζητούν να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία και να μην κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ της Ένωσης, που είναι μεγάλη ανταγωνίστριά τους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήδη κατέθεσε το σχετικό αίτημα για να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας.

Οι «πράσινοι» αναφέρουν «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Έτσι οι δύο ΠΑΕ θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς, με στόχο να κριθεί ο τίτλος μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ατρόμητος απειλείται όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που αναμένεται την Παρασκευή, υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 18:03

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο1060 ενεργά έργα, ύψους 1,5 δις ευρώ στη Δυτική Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕισαγγελέας για Φιλιππίδη: «Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά»