Δύο προσκλήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου(ΠΕΠ), μία προς ανέργους και μία προς εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους, δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εν λόγω προσκλήσεων, στο πλαίσιο του ΠΕΠ και συγκεκριμένα του Αξονα Προτεραιότητας 2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ανέρχεται σε 9.300.000 ευρώ.

Η μία πρόσκληση αφορά σε κατάρτιση μακροχρόνια ανέργων με πρακτική άσκηση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη η οποία ανέρχεται σε 5.500.000 ευρώ.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ μέχρι και την Δευτέρα 30 Μαΐου (στις 23:59:00).

Η δεύτερη πρόσκληση αφορά στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη η οποία ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ,

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου (στις 23:59:00).

Τις δύο σχετικές προσκλήσεις μπορείτε να δείτε εδώ:

– A6Ε7Δ7Λ1-Ε6Υ

– ΩΑΤΠ7Λ1-605

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα φιλοζωίας σε σχολεία της Κομοτηνής
Επόμενο άρθροΤο πολύχρωμο Δημοτικό σχολείο στα Ανω Λιόσια