Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 11:15

Την άποψη ότι η EuroLeague χάνει την ανταγωνιστικότητά της εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης στο επίσημο σάιτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αφορμή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής που ορίζει να χάνει μία ομάδα στα χαρτιά ένα παιχνίδι αν δεν συμπληρώνει 8άδα, αλλά και τις συνεχείς αναβολές λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε:

«Πιστεύω ότι αυτό που ζούμε έχει όλο και λιγότερη σχέση με το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για κάθε παιχνίδι εμφανίζονται πολλά εμπόδια. Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Η Χίμκι δεν έχει αρκετούς υγιείς παίκτες, η Ζενίτ δεν ταξίδεψε καν.

»Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο τέλος. Η Βιλερμπάν είχε επίσης πολλά κρούσματα. Εμείς είχαμε 4 κρούσματα και ακόμα περισσότερα στη δεύτερη ομάδα μας. Μπορώ να αναφέρω και άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα, όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι απλώς ένας προπονητής.

»Πιστεύω ότι η EuroLeague χάνει την ανταγωνιστικότητά της και την έννοια της δικαιοσύνη με αυτό που γίνεται. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των τεστ.

»Δεν ψάχνω για δικαιολογίες! Θα παλέψουμε, είτε έχουμε πέντε, είτε έξι, είτε εφτά παίκτες, όσους παίκτες και αν έχουμε. Γιατί κανείς εκτός από εμάς δεν θα πει πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 11:20

Περισσότερα Εδω