Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, θα εκτελεστούν τεχνικές εργασίες σε περιοχές της Μαγνησίας τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου:

Από 8 π.μ. – 15.00 Δήμος Ρήγα Φεραίου: Περίβλεπτο – Ελευθεροχώρι – Αγ. Δημήτριος – Κοκκαλέ’ι’κα και αρδευτικά των παραπάνω περιοχών.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου:
Από 8 π.μ – 15.00 Δήμος Βόλου: Ν. Αγχίαλος / τμήμα της Ν. Αγχιάλου – περιοχή Γυμνασίου, Λυκείου – περιοχή Κοιμητηρίου – Οινοποιείο Ν. Αγχιάλου – τμήμα των Μικροθηβών.
Από 8 πμ. – 11πμ. Δήμος Αλμυρού: Αϊδίνι – Μικροθήβες – Πολυζέικα – Αρδευτικά Αερινού.
Από 11 π.μ. – 15μμ. Δήμος Αλμυρού: Αρδευτικά Μικροθηβών – Αρδευτικά Ν. Αγχιάλου – Δημητριάδα Ν. Αγχιάλου.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι,για λόγους ασφαλείας,απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Προηγούμενο άρθροΣκρέκας – Πιθανά νέα μέτρα ενεργειακής στήριξης – Νέος 5ψήφιος αριθμός για νοικοκυριά σε ανάγκη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 15ο Μαραθώνιο