«Η κοινωνία γνωρίζει τα προβλήματά της, άρα θα κρίνει και με βάση τις συγκεκριμένες, εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές προτάσεις που παρουσιάζει ο καθένας και αυτή η σύγκριση θα είναι καταλυτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποτύχει», επεσήμανε το βράδυ της Παρασκευής από την παραλία του Βόλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με τίτλο: «Δεν βγαίνει ο μήνας».

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απάντηση σε πραγματικά προβλήματα και σημείωσε “εάν κανείς συγκρίνει αυτά που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ με αυτά που μόλις πριν από δυο ημέρες εξήγγειλε η κυβέρνηση ως ένα τρίτο πακέτο αντιμετώπισης της ακρίβειας, θα διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη. Εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο και ουσιαστικά να πριμοδοτεί με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τις ακριβές τιμές στο ρεύμα και στην ενέργεια. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, γι’ αυτό επιχειρήσαμε μ’ έναν συγκροτημένο και τεκμηριωμένο λόγο να παρουσιάσουμε μία εναλλακτική πρόταση. Παρέμβαση στον ίδιο το μηχανισμό διαμόρφωσης των τιμών, ελάφρυνση σε σχέση με τους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης στα καύσιμα, μείωση του ΦΠΑ και μια σειρά άλλες προτάσεις”.

Ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε πως η ακρίβεια και η στεγαστική κρίση είναι δύο ζητήματα που “καίνε” την πλειοψηφία της κοινωνίας και τη νέα γενιά. Επεσήμανε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό που έχει στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος, με 800 ευρώ κατώτατο μισθό, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με προσλήψεις στην υγεία και την παιδεία κι έχει έναν ριζοσπαστισμό για τη στεγαστική κρίση, με Τράπεζα Στέγης, ώστε να υπάρξει οικονομικά προσιτή στέγη για τα νέα ζευγάρια και τους φοιτητές, περιορισμό του Airbnb κι άλλες προτάσεις για να επιλυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου, στο Ηρώο, ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του νομού Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Ματθαίος Δραμητινός, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Μάκης Μπαλλής, πολλά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθροΆνοδος στη League B για τη Γεωργία και στη League C για την Εσθονία
Επόμενο άρθροΣταμάτης Κόκοτας: Παραμένει στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την υγεία του