Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 12:31

«Παράθυρο» για την παρουσία αριθμού θεατών στους Ολυμπιακούς αγώνες άφησε ο Υπουργός οικονομικών της Ιαπωνίας, Γιατουχόσι Νισιμούρα. Σύμφωνα με αυτόν εξετάζεται η παρουσία έως 10 χιλιάδων θεατών στα δημοφιλή αγωνίσματα των Ολυμπιακών. Να σημειωθεί πως τα έκτακτα μέτρα κατά της πανδημίας ισχύουν έως τις 20 Ιουνίου και οι αγώνες ξεκινούν στις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της ασιατικής χώρας η κυβέρνηση θ’ αποφασίσει έως το τέλος του μήνα για το αν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες των αγώνων και πόσοι θα είναι αυτοί. Να σημειωθεί πως έχει απαγορευτεί, λόγω της πανδημίας, το ταξίδι ξένων φιλάθλων στο Τόκιο και γίνεται συζήτηση για τον αριθμό και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για τους Ιάπωνες, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

«Ολα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τις υγειονομικές επιτροπές, αλλά και την οργανωτική επιτροπή και σύντομα θ’ ανακοινώσουμε τις τελικές αποφάσεις», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Κατσουνόμπου Κέιτο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 12:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» από κορωνοϊό σε ηλικία 38 ετών ο πρόεδρος της Βέροιας 2017
Επόμενο άρθροΤριάδα με οκτώ απόδοση από τα σημερινά ματς του Euro!