Αφαιρετικό είναι το logo που επέλεξε η εταιρεία που ανέλαβε τα εστιατόρια των McDonald’s στη Ρωσία έτσι ώστε να αντικαταστήσει τις «γνωστές αψίδες».

Το νέο λογότυπο αποτυπώνει έναν κύκλο και δυο γραμμές. Ίσως να αποτυπώνουν ένα μπέργκερ και δύο πατάτες τηγανητές. «Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, στα οποία έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Sistema PBO, της εταιρείας που διαχειρίζεται πλέον την επιχείρηση.

Το όνομα παραμένει μυστήριο

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το νέο όνομα της αλυσίδας, ωστόσο σύμφωνα με το BBC εξετάζονται διάφορα. Συγκεκριμένα, κατά τη ρωσική εφημερίδα Izvestia, η Sistema PBO έχει υποβάλει οκτώ προτάσεις για το όνομα της αλυσίδας στην αρμόδια κρατική αρχή πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η αλυσίδα προγραμματίζει να επανεκκινήσει τη λειτουργία 15 εστιατορίων της πρώην McDonald’s αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα McDonald’s στη Ρωσία έκλεισαν τον Μάρτιο, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, έπειτα από τριάντα χρόνια λειτουργίας. Τον περασμένο μήνα η αμερικανική αλυσίδα fast food ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρωσία λόγω της «ανθρωπιστικής κρίσης» και του «απρόβλεπτου περιβάλλοντος λειτουργίας» που έχει προκαλέσει ο πόλεμος.

Τη διαχείριση των εστιατορίων στη χώρα έχει αναλάβει πλέον ο Αλεξάντερ Γκόβορ, ο οποίος διαχειρίζεται ήδη 25 εστιατόρια της McDonald’s στη Σιβηρία.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑιτωλοακαρνανία: Εμφανίστηκε ο Μαύρος Ακανθώδης Αλευρώδης
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Στο χειρουργείο ο Σαμπανάτζοβιτς