Σεμινάριο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής»

Σεμινάριο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής»

Σεμινάριο με τη συμμετοχή εκπαιδευτών του κορυφαίου ελβετικού ιδρύματος Ecole hôtelière Lausanne θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΙΝΣΕΤΕ.

 

Το σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» (Maximizing Revenue & Managing Distribution), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου, 2019.

 

Εικοσιπέντε επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και διανομής, τεχνικές αύξησης εσόδων, διάγνωση χαμένων ευκαιριών πώλησης, κ.ά.

 

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του δράση, καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση με συμβολικά κόστη συμμετοχής.

 

Σημειώνεται ότι η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και το Πεκίνο. Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους φοιτητές του για μία διεθνή καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας.

ΠΗΓΗ

Share this post