Αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία επιμένει στην αθωότητά της.

Σχετικές δηλώσεις έκανε σήμερα Σάββατο ο δικηγόρος της 37χρονης Απόστολος Λύτρας.

Για την τέταρτη κατάθεση του παιδιού

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA ανέφερε πόσο εντύπωση του έχει κάνει το ότι έρχεται στην δημοσιότητα και πάλι η κατάθεση της 12χρονης ενώ ο ίδιος δεν την έχει στην κατοχή του και την έχει ζητήσει όπως είπε από την Ανακρίτρια.

Στην τέταρτη κατάθεση που δίνει το ανήλικο κορίτσι βγάζει και πάλι εκτός κάδρου υπόπτων την μητέρα της και πάνω σε αυτό ο δικηγόρος σχολίασε: «Η ψυχολόγος που εξετάζει το παιδί θα είχε καταλάβει αμέσως εάν οι απαντήσεις του παιδιού δεν ήταν αληθινές και θα το είχε καταθέσει».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η απόφαση της προφυλάκισης της μητέρας ήταν μία τελείως άδικη προσωρινή κράτηση και πάρα πολύ βιαστική. Επιπλέον όπως είπε θα έπρεπε πρώτα να είχε εξεταστεί το παιδί, να διερευνηθεί ο λογαριασμός και κατόπιν, αν χρειαζόταν, να είχε προχωρήσει η προφυλάκιση της μητέρας.

Με την προφυλάκιση, όπως υποστηρίζει ο κ. Λύτρας, η μητέρα χωρίστηκε από όλα τα παιδιά της, τα οποία την στηρίζουν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι έχει γίνει εξέταση και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας και δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση των βιασμών.

Σε σπίτια συγγενών τους τα παιδιά

Σχετικά με τα αδέλφια της 12χρονης, σημείωσε ότι θα δοθούν στην γιαγιά και η 12χρονη θα πάει στην θεία της και ενδεχομένως ένα από τα αδέλφια της θα πάει μαζί της για να μην είναι μόνη της.

Αναφορικά με τον Ηλία Μίχο ο Απόστολος Λύτρας, είπε: «Προφανώς δεν ξεκίνησαν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν αυτές τις διαδικασίες στα 50 ή στα 40 τους χρόνια. Ένας άνθρωπος που έχει μπει σε αυτή την διαδικασία θα έχει μπει πολλά χρόνια πριν».

Σχετικά με τις πληροφορίες για το Airbnb ότι υπήρχαν πολλές φορές παιδικά ποδήλατα έξω από αυτόν τον χώρο ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Έχω την πληροφορία ότι υπήρχαν αρκετά ποδηλατάκια έξω από το χώρο αυτό που ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Οι παμπ ζητούν να παγώσει ο φόρος στη μπύρα ενόψει των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης για υποκλοπές: Να πέσει άπλετο φως στο σκάνδαλο – Καλύτερος δρόμος αυτός των θεσμών και της Δικαιοσύνης