Σε Granarolo Hellas μετονομάζεται η εταιρεία διανομής QBI

Σε Granarolo Hellas μετονομάζεται η εταιρεία διανομής QBI

Σε Granarolo Hellas μετονομάζεται η εταιρεία διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων Quality Brands International (QBI).

 

Η μετονομασία σηματοδοτεί τη διεύρυνση της παρουσίας του Ιταλικού Ομίλου στην Ελληνική αγορά – στην προοπτική και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οποίας επενδύει συστηματικά – αλλά ταυτόχρονα και τη δυναμική του είσοδο στην Κύπρο και τη Βουλγαρία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Granarolo απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της QBI τον Μάϊο του 2017, συγκεντρώνοντας κάτω από μια ενιαία επιχειρηματική στέγη όλες τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, στην οποία είναι παρών για περισσότερα από 12 χρόνια. Η αποδοχή των προϊόντων Granarolo από τους Έλληνες καταναλωτές ενισχύεται συνεχώς και η συμβολή της QBI σ’ αυτή την εξέλιξη ήταν και θα παραμείνει καθοριστική, βασιζόμενη ασφαλώς και στην εμπειρία του έτερου μετόχου της, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας διανομής τυροκομικών προϊόντων ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, η Granarolo Hellas θα συνεχίσει να προωθεί τα καλύτερα «made in Italy» προϊόντα διατροφής στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, που συνδυάζονται με τη μοναδική παράδοση και την τεχνογνωσία του Ομίλου Granarolo.

ΠΗΓΗ

Share this post