Στον βανδαλισμό της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου στο Ωραιόκαστρο προχώρησαν άγνωστοι, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές σε παιχνίδια.

Η δημοτική αρχή προχώρησε άμεσα στη σφράγιση της συγκεκριμένης παιδικής χαράς μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 2 με 3 ημέρες.

Παράλληλα, με εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενημερώθηκε για το δυσάρεστο περιστατικό του βανδαλισμού το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και θα κατατεθεί μήνυση.

Ο κ. Τσακίρης έδωσε επίσης εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου να πραγματοποιηθεί αυτοψία στις παιδικές χαρές του Δήμου και να γίνουν έλεγχοι για την ορθή και ασφαλή λειτουργία των παιχνιδιών.

Εκτιμάται ότι οι ασυνείδητοι δράστες προχώρησαν στον βανδαλισμό της παιδικής χαράς της οδού Υψηλάντου κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ωρου. Μεταξύ άλλων, αφαίρεσαν βίδες από παιχνίδια και προκάλεσαν φθορές σε ξύλινες κατασκευές.

Μα καλά, είναι δυνατόν να αφαιρούνται βίδες από παιχνίδια που πολλές φορές δεν είναι φανερή η απουσία του και μπορεί να προκαλέσουν δυστυχήματα. Μα τόσο μυαλό έχουν αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή μικρών ανυποψίαστων παιδιών; Για όνομα του Θεού. «Ευτυχώς» δηλαδή που προκλήθηκαν και φανερές φθορές και σφραγίστηκε η παιδική χαρά. Αλλιώς θα μιλούσαμε για δολιοφθορά με σκοπό να πληγούν πρόσωπα μέσα στο δήμο υπεύθυνα για τις παιδικές χαρές και η ίδια η δημοτική αρχή.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου εκφράζει τη λύπη και την δυσαρέσκειά της για το περιστατικό και δηλώνει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν άμεσα με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2313304000, στην περίπτωση που διαπιστώνουν φθορές σε παιδικές χαρές, ώστε να λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών που τις χρησιμοποιούν.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗλεία: Τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του άνδρα με το ρόπαλο που φέρεται να τρομοκράτησε περαστικούς
Επόμενο άρθροΜαγιορκίνης: Πήρε το εργαστήριο που είναι επιστημονικά υπεύθυνος 15,5 εκατομμύρια ευρώ; – Η απάντηση του καθηγητή