Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που επί σειρά ετών ζητούσε «φακελάκι» από τους φοιτητές για να τους περάσει στα μαθήματα ή ακόμα και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

 

Οι αποκαλύψεις ωστόσο, δεν σόκαραν φοιτητές και γονείς, που ήξεραν, αλλά φοβόντουσαν να μιλήσουν και πλέον κάνουν λόγο για «κοινό μυστικό».

 

«Τουλάχιστον 19-20 χρόνια υπάρχει αυτό το θέμα», δήλωσε στον Antenna ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Τζιούτζιος, που σημείωσε ότι τα περασμένα χρόνια είχαν γίνει καταγγελίες τόσο στο Πρωτοδικείο, όσο και στη Σύγκλητο, όμως «δεν υπήρχε ποτέ ένας μάρτυρας».

 

Η «ταρίφα» του καθηγητή ήταν περίπου στα 1700 ευρώ ανά μάθημα και όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μητέρα φοιτητή που έχει πέσει θύμα του καθηγητή, «δεν το ήξεραν μόνο στις Σέρρες, αλλά το ήξεραν σε όλη την Ελλάδα».

 

Σύμφωνα με τη μητέρα του φοιτητή, «τα πράγματα ήταν πολύ οργανωμένα» και ο δράστης «δεν φαινόταν πουθενά», αφού «το μήνυμα ερχόταν μέσω υπολογιστή».

 

Όπως δήλωσε, επίσης στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ.Καρανάσιος, που έχει ανοίξει ιστοσελίδα καταγγελιών για το ζήτημα, «δεν μπορούσε να πιαστεί, αφού πήγαινες σε ένα φροντιστήριο, πλήρωνες κάτι και μόνο η τηλεφωνική συνομιλία υπήρχε». Και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δρούσε πολλά χρόνια, ενώ τόνισε ότι, «τα στόματα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι πιο κλειστά».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροOι 6 μεγιστάνες που «μετακόμισαν» στην Kύπρο
Επόμενο άρθροΣτο μικροσκόπιο των Βρυξελλών η Μάλτα για το ξέπλυμα χρήματος