Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έφερε στην επιφάνεια σήμερα Τρίτη, πρωϊνή εκπομπή, στην οποία αναφέρθηκαν οι λόγοι για τους οποίους οι κάτοικοι της Αλοννήσου δεν τον θέλουν πλέον στο νησί.

Περισσότεροι από έξι μήνες έχουν περάσει από την υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του για την οποία κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», το Πάσχα ταξίδεψε στην Αλόννησο, εκεί όπου διατηρούσε κι ένα κατάστημα εστίασης.

Η κοινωνία της Αλοννήσου του γύρισε την πλάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν άνοιξε ποτέ το μαγαζί του στο νησί, καθώς η κοινωνία τον έχει καταδικάσει, γυρίζοντάς του την πλάτη.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 κατέγραψε στιγμιότυπο από το ερμητικά κλειστό μαγαζί του παρουσιαστή. Εγκαταλελειμμένο είναι και το μικρό αυτοκίνητό του στο λιμάνι του νησιού. Μάλιστα, πάνω στο ΙΧ υπάρχει και κλήση από την Τροχαία.

«Το Πάσχα είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα και τη μητέρα του. Η μητέρα του, επειδή χαίρει σεβασμού εδώ στο νησί, μάλλον είχε έρθει υποστηρικτικά για να μας «μαλακώσει» για όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι έφαγε πόρτα από εμάς. Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθε νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε. Ακόμα και ο κουμπάρος του, αυτός που τους πάντρεψε, έπεσε πάνω του και δεν του μίλησε. Φανταστείτε ότι όταν κάποιοι κόλλησαν αφίσες στο νησί κι έγραψαν συνθήματα, καταδικάζοντας τον Στάθη και τις πράξεις του, κάποιοι έσκασαν τα λάστιχα του κουμπάρου του» δήλωσε μεταξύ άλλων κάτοικος του νησιού.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEurobank: Η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που καθιερώνει το υβριδικό μοντέλο εργασίας
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου