Εξηγήσεις για όσα καταγράφονται στις εκθέσεις και στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα με τον Άρη, καλείται να δώσει η ΠΑΕ Βόλος όπως και η ΠΑΕ Αρης

Ειδικότερα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 12-11-2021 και ώρα 10:00 και τις παρακάτω ΠΑΕ:

– ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/458/6-ιστ από 8/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Άρης. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, παρ. 2 περ. α’, παρ. 3 περ. α’, ζ’, παρ. 4 περ.’ α’ και β’ και παρ. 5 περ. ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

– ΠΑΕ Άρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/458/6-ιστ από 8/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Άρης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Η ομάδα μας η πλέον φιλόξενη και με τους πιο φιλήσυχους και αγνούς φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με εξοντωτικές ποινές, που μπορεί να φθάσουν στην υποχρέωση να δώσει τέσσερις αγώνες στο γήπεδό της κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο έως και 250.000 ευρώ, εξ αιτίας των απαράδεκτων και θλιβερών επεισοδίων που οπαδοί του Αρη Θεσσαλονίκης προκάλεσαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Η εύλογη πικρία μας, για την κατάφωρα άδικη σε βάρος μας δίωξη, επιτείνεται και εξελίσσεται σε οργή και αγανάκτηση εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο μέγας υπαίτιος, αποκλειστικός υπεύθυνος, για τα επεισόδια αυτά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκης, παραμένει ακόμα και σήμερα στην θέση του, αρνούμενος να επιδείξει στοιχειώδη ευθιξία και να παραιτηθεί.

Και υπογραμμίζουμε με έμφαση ότι ο αξιωματικός αυτός, που χρόνια τώρα παραμένει στην ηγεσία της τοπικής μας Αστυνομίας, όχι μόνο επέδειξε μια προκλητικά και εξοργιστική αδράνεια στην άσκηση των καθηκόντων του, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τα επεισόδια, αλλά και μετά από αυτά αντί να επιδιώξει μια έμπρακτη συγγνώμη προσπάθησε με την έκθεση που συνέταξε να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες τους, να βγει ο ίδιος κατά το κοινώς λεγόμενο «λάδι», αδιαφορώντας αν έτσι προκαλεί επιπλέον ζημίες στην πόλη και την ομάδα που την εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία.

Εμείς βέβαια θα δώσουμε τη μάχη μας με όπλα την αλήθεια και το δίκαιο, αλλά η συμπεριφορά του Αλεξάκη αποτελεί ένα στίγμα και μια ντροπή που θα τον ακολουθεί για όσο καιρό ακόμα επιμένει να παραμένει σε μια θέση που απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετεί με επάρκεια.

Προηγούμενο άρθροΤομ Χανκς: Ποιες από τις ταινίες του αγάπησε περισσότερο
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Νεκρός φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας – Τι ψάχνει η αστυνομία