Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, 18:19

Στη Ρώμη βρίσκονται και οι αθλητές της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, που θα συμμετάσχουν στο 36ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Από την Αθήνα αναχώρησαν για την ιταλική πρωτεύουσα οι Νεφέλη Γιαννοπούλου, Αλκης Κυνηγάκης, Μιχάλης Διασίτης και Κώστας Ζαχαριάδης, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό διευθυντή κολύμβησης της ΚΟΕ, Βαγγέλη Κοζομπόλη, και τον τεχνικό σύμβουλο κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, Σπύρο Γιαννιώτη.

Την αποστολή θα πλαισιώσει ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην «αιώνια πόλη», καθώς συμμετέχει και στα αγωνίσματα κλασικής κολύμβησης. Από το Ευρωπαϊκό θα απουσιάσει ο Αστέριος Δαλδογιάννης (είχε δηλωθεί στα 10χλμ. και στα 25χλμ.), ο οποίος πρόσφατα πέρασε covid και δεν κατάφερε να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να αγωνιστεί.

Την Πέμπτη 18/8 οι Κυνηγάκης, Ζαχαριάδης και Μάρκος θα αγωνιστούν στα 5χλμ., ενώ την επομένη (Παρασκευή 19/8) θα γίνουν τα 10χλμ., με τη συμμετοχή των Κυνηγάκη και Διασίτη. Η Νεφάλη Γιαννοπούλου θα αγωνιστεί την Πέμπτη 18/8 στα 10χλμ. και την Παρασκευή 19/8 στα 5χλμ.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, 18:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκ νέου δανεικός στη Βιγιαρεάλ ο Λο Σέλσο
Επόμενο άρθροΒρετανός έκανε φάρσα ανακοινώνοντας καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο