Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2023 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας και ώρα έναρξης τις 17:00 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Υπεκμίσθωση πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων
3. Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 31/01/2023.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00 μ.μ.
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους.
-Λόγω της κρισιμότητας της ΓΣ θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογ/σμο της ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ 2421085221
Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ερασιτέχνη και ΓΑΙΑΟΣΕ μπορεί να επικοινωνήσει με το Πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Φάτση Στέργιο

Προηγούμενο άρθροAποχωρεί από τη διοίκηση της ΠΥ Θεσσαλίας, αναβαθμισμένος ο Ευάγγελος Φαλάρας
Επόμενο άρθροΕνισχύσεις: Πώς θα δοθεί η αποζημίωση σε αλιεία και υδατοκαλλιέργεια – Τα ποσά