Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 17:20

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη είχε το πρωί της Δευτέρας (6/9) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ Άρης (-6 βαθμοί). Ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων» ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ (θα γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου). Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ Άρης συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 17:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
Επόμενο άρθροΜίκης Θεοδωράκης – Την Πέμπτη στις 11.00 η νεκρώσιμη ακολουθία στον Γαλατά Χανίων – Τι ζήτησε ο ίδιος με την πολιτική του διαθήκη