Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Οι προτάσεις του Α. Τσίπρα για τις θέσεις στην ΚΟ

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Οι προτάσεις του Α. Τσίπρα για τις θέσεις στην ΚΟ

Συνεδριάζει στις έξι το απόγευμα, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για την κάλυψη των θέσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για ένα κεντρικό ρόλο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα καταλάβει τη θέση της Γραμματέως της ΚΟ.

Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης. Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα. Στη θέση του διευθυντή της ΚΟ θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.

Η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Η σημερινή συνεδρίαση γίνεται λίγες ημέρες μόλις ημέρες πριν από τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει και τα πρωτα δείγματα γραφής σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για την αντιπολιτευτική του τακτική. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευτεί ότι το κόμμα του θα ασκήσει υπεύθυνη, και μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Share this post