Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αλλαγές που έρχονται για το πόθεν έσχες.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης απελευθερώνει τους πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτης κατοικίας όσων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, φέρνει λίγο πριν τις εκλογές προς ψήφιση ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο για το Πόθεν Έσχες, ώστε να μην υποχρεώνονται οι σύζυγοι πολιτικών να συνδημοσιεύουν τα εισοδήματά τους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει.

«Με απλά λόγια, δίνει τη δυνατότητα στους πάσης φύσεως «Πάτσηδες» ή σε όσους μπορεί να έχουν λάβει μαύρο χρήμα να παρανομούν μέσω των συζύγων τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να εξηγήσει αυτή τη σπουδή, να κρυφτούν τα πόθεν έσχες συζύγων των πολιτικών, δεδομένου ότι και ο ίδιος έχει ελεγχθεί για αντίστοιχη υπόθεση στο παρελθόν.

Ποιους θέλει να καλύψει;».

O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση, να αποσύρει άμεσα αυτή τη διάταξη.

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην διανοηθεί να ρίξει το πολιτικό σύστημα της χώρας στο σκοτάδι της αναξιοπιστίας και της αδιαφάνειας για να κρύψει τις παρανομίες τις δικές του και των στελεχών του. Αρκετό κακό έκανε ήδη στους δημοκρατικούς θεσμούς».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλ.Μεϊκόπουλος: «Να μην σταματήσει το μοναδικό πλοίο από το λιμάνι Γλώσσας»
Επόμενο άρθροΣΒΘΣΕ: Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας