Τα emojis μπήκαν στη ζωή μας και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας μας, αντιπροσωπεύοντας το συναίσθημα που μας εκφράζει περισσότερο. Για αυτό λοιπόν, το Unicode Consortium ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέσα από τις συσκευές το 2021, διακόσια δέκα επτά καινούργια emojis.Τα 210 είναι παραλλαγές αποχρώσεων δέρματος ενώ τα άλλα επτά είναι ολοκαίνουργια. 

Στόχος των νέων emojis είναι να εκφράσουν το αποτύπωμα που αφήνει στις ζωές των ανθρώπων το 2020.

Ανάμεσα στα καινούργια emojis, περιλαμβάνονται: η «φατσούλα στα σύννεφα», η «φατσούλα που εκπνέει» και η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» – είναι emoji αναπαραστάσεις της επιδεινούμενης εξάντλησης και σύγχυσης που χαρακτηρίζει το 2020 (στις λέξεις κλειδιά για τη «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» περιλαμβάνονται οι «trouble» και «whoa»). Επιπλέον, μια καρδιά με επίδεσμο (σε διαδικασία αποθεραπείας), μια καρδιά που έχει πάρει φωτιά, ένα πρόσωπο και μια γυναίκα με γενειάδα, συμπληρώνουν το updade για τη version 13.1.

Παράλληλα, η Emojipedia δημοσιοποίησε τις πλέον πρόσφατες της εικόνες για αυτό το σετ για να δείξει πώς θεωρούν ότι πρέπει να φαίνονται αυτά τα emojis. Από την άλλη, η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» επιλύει ένα ζήτημα το οποίο εδώ και καιρό ταλαιπωρεί την κοινότητα των χρηστών: οι περισσότεροι από αυτούς που πωλούν emojis δείχνουν το σημείο στίξης «?» στη θέση των ματιών. Με το καινούργιο emoji, όλοι οι πωλητές θα δείχνουν το ήδη υπάρχον emoji με «X» στη θέση των ματιών. Και το καινούργιο, με ελικοειδή μάτια.

ΠΗΓΗ: Emojipedia

Μοιράσου το άρθρο:Περισσότερα Εδω