Στην επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης κοινοτήτων του Δήμου Κορίνθου, θα δώσει το έργο που ολοκληρώνεται έως το καλοκαίρι και αφορά την υδροδότηση των κοινοτήτων Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου από την Στυμφαλία.

Προχωρά το έργο της διαδικτύωσης Β΄ από την ΔΕΥΑ Κορίνθου, έργο που αφορά στην ύδρευση της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου και εκτός απροόπτου πριν από το καλοκαίρι η σύνδεση με τις τρεις κοινότητες θα έχει επιτευχθεί.

«Το έργο θα μας επιτρέψει σε λίγες εβδομάδες  να μεταφέρουμε νερό από τη Στυμφαλία στον Άσσο και να λύσουμε πολλά προβλήματα που υπήρχαν στην περιοχή, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε και την δημιουργία δυο μονάδων επεξεργασίας ύδατος, στο Λέχαιο και στην Αλμυρή, μονάδες που θα ενισχύσουν τις ποσότητες πόσιμου νερού και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται το καλοκαίρι καθώς επίσης και την χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης των δικτύων αμιάντου συνολικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα: Αυξημένα τα μέτρα της τροχαίας για το τριήμερο
Επόμενο άρθροΑΠΘ: Κατέρρευσε οροφή στο κτίριο της Οδοντιατρικής – Η εξήγηση του Πρύτανη