Μετά την Ειρήνη Καζαριάν ήρθε η σειρά άλλης μίας Ειρήνης, από τον ίδιο κύκλο του GNTM, να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και να δοκιμάσει τις δυνάμεις στην υποκριτική. Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, η οποία εμφανίζεται στην παράσταση «Ακραίο Ερωτικό Πάθος» του Τάσου Μπαγλατζή, που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο ΠΚ του Νέου Κόσμου.

Και το εκρηκτικό μοντέλο έστρεψε πάνω της τα φώτα στο θεατρικό της ντεμπούτο, εξαιτίας μία σκηνής. Η Στεριανού για τις ανάγκες της παράστασης φιλάει με πάθος στο στόμα τη συμπρωταγωνίστριά της στο σανίδι, Αθηνά Βαλκώνη.

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την επίμαχη σκηνή, τονίζοντας ότι δεν της ήταν δύσκολο καθόλου.

«Το είδα καθαρά επαγγελματικά και μου βγήκε φυσικά, μπορώ να πω. Εν τω μεταξύ το φιλί ήταν στιγμιαίο, δεν διήρκησε πολλή ώρα, οπότε μια χαρά. Όταν το είδα στο κείμενο δεν αγχώθηκα. Για το μόνο που φοβήθηκα ήταν μήπως υπάρχει ερωτική σκηνή ή γυμνό. Δεν μπορώ να κάνω ερωτική σκηνή και να είναι γυμνή, να φαίνονται το στήθος και τα απόκρυφα. Γυμνή ούτε φωτογράφιση δεν θέλω να κάνω. Με εσώρουχα δεν έχω θέμα, έχω κάνει. Και στο GNTM όλο τέτοια κάναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω