Ως γνωστόν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν το Σάββατο, βαφτίζοντας παράλληλα και το γιο τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνο.

Συγκινημένη και περήφανη για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, η Μαρία Τζομπανάκη έλαμπε από ευτυχία, έχοντας φροντίσει ωστόσο να υπάρχει έντονο “άρωμα” Κρήτης όχι μόνο με το λευκό σαρίκι που φορούσε ο γαμπρός και μερικοί από τους καλεσμένους και το παραδοσιακό γαμοκούλουρο, αλλά και με τους Κρητικούς μουσικούς και χορευτές που πλαισίωσαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή. Ωστόσο μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός.

Ως είθισται, τον γαμπρό “τον ντύνουν” οι φίλοι του, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο αγαπημένος ηθοποιός ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς:

Δείτε τις εικόνες του zarpanews.gr

To άρθρο Το ντύσιμο του Ορφέα Αυγουστίδη πριν το γάμο και το δώρο της Μαρίας Τζομπανάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆγγελος Συρίγος: Έσωσε Ιταλό λουόμενο στο Πόρτο Κατσίκι
Επόμενο άρθροΚινητά τηλέφωνα: Ξεχάστε τα password – Έτσι θα συνδεόμαστε στις συσκευές μας