Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 13:54

«Για πρωτοφανή απόφαση» της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που αδικεί και ακυρώνει την προσπάθεια της Διοίκησης, των Προπονητών και των Αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοζάνης, κάνει λόγο, σε ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

Το Συμβούλιο εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για «την πρωτόγνωρη για τα Νομικά χρονικά αρνητική απόφαση», η οποία έκανε δεκτή την ένσταση του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης για αντικανονική συμμετοχή αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο όμως δεν είχε επιβληθεί καμία ποινή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κοζάνης, που κατέκτησε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, να περάσει στην δεύτερη θέση χωρίς να έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2.

Στο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου τονίζεται ότι με την παραπάνω απόφαση «αναδεικνύεται πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και αδικείται κατάφωρα η ομάδα της Κοζάνης, που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το ίδιο θέμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, σε ψήφισμά του, τονίζει ότι «η απόφαση της ΕΠΟ παραβιάζει νόμους και κανονισμούς», ενώ την ίδια στιγμή «στερεί από την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης τη θέση του Πρωταθλητή στον όμιλό της που επάξια έχει κατακτήσει στους αγωνιστικούς χώρους».

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας ότι «στέκεται στο πλευρό του ΦΣ Κοζάνης στα επόμενα βήματά του με σκοπό την απόδοση δικαιοσύνης».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 13:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πορεία φοιτητών στο κέντρο κατά της αστυνομικής παρουσίας στο ΑΠΘ
Επόμενο άρθροGrant Thornton: Υιοθετεί τετραήμερη εργασία στην Ελλάδα για τον Αύγουστο