«Χτύπημα» σε κύκλωμα που προμήθευε με ναρκωτικά το νησί της Σαντορίνης, κατάφεραν οι αρχές. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους τα μέλη του κυκλώματος. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν Αλβανό, ο οποίος μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο νησί τις οποίες παρέδιδε στον δεύτερο συλληφθέντα, έναν Έλληνα, που είχε τον ρόλο του ενδιάμεσου και ο οποίος προωθούσε στην αγορά τις ποσότητες των ναρκωτικών. Παράλληλα συνελήφθη και η σύντροφος του, μία γυναίκα από την Ρωσία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες την στιγμή που ο Αλβανός πωλούσε στον Έλληνα 33 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 φιξάκια κοκκαΐνης (βάρους 1,5 γραμμαρίου), έναντι του χρηματικού ποσού των 515 ευρώ.

Στην κατοχή του Έλληνα βρέθηκαν επίσης 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που διέμενε ο Έλληνας με την Ρωσίδα σύντροφο του, όπου εντοπίστηκαν περίπου 43 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 8 αυτοσχέδια βεγγαλικά.

Στην κατοικία που διέμενε ο αλλοδαπός βρέθηκαν: μισό κιλό κοκαΐνης σε «βράχο», περίπου 6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 1 όπλο μάρκας Τοκάρεφ και 26 σφαίρες αντίστοιχου διαμετρήματος.

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός δράστης προκειμένου να παραπλανήσει τις έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο διαφορετικά σπίτια από αυτό στο οποίο διέμενε και χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια μαζί με 8 κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω