Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 19:30

Το… σίριαλ των εκλογών της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) συνεχίζεται. Σήμερα (07/09) ο υποψήφιος πρόεδρος Άγγελος Παπανικολάου με ανακοίνωση του καταγγέλει ότι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως να οδηγήσει σε «μπλοκάρισμα» των αρχαιρεσιών, με τον Παπανικολάου να ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του πως «κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το μπάσκετ».

Πιό συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Παπανικολάου αναφέρονται τα εξής:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την… άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Πρωτοδικείου, επιπλέον 73 σωματεία έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 19:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Το ήθελα πολύ και τα έδωσα όλα»
Επόμενο άρθροΈνα μουσικό αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη στο μετρό του Συντάγματος