Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 18:36

Σύμφωνα με απόφαση των διοργανωτών, η Τελετή Έναρξης που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 14:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνει κανονικά τουλάχιστον όσον αφορά την παρέλαση των χωρών, παρά τα μέτρα ασφάλειας για τον Covid 19.

Όλοι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν το δικαίωμα να παρελάσουν, ενώ θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνοδών και των προπονητών, καθώς μόνο έξι άτομα θα μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σημαιοφόροι θα είναι στην Τελετή Έναρξης, οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας που θα κρατούν μία σημαία.

Η Ελλάδα φυσικά, θα μπει πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ακολουθήσει η ομάδα των προσφύγων.

Τελευταία θα μπει η διοργανώτρια χώρα Ιαπωνία, ενώ πριν από αυτή, θα παρελάσουν η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ως διοργανώτριες των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 18:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: 120.000 νέοι έχουν ήδη εμβολιαστεί και έχουν κάνει την αίτησή τους για το Freedom Pass
Επόμενο άρθρο«Eπενδύσιμες» ξανά οι τράπεζες με τον «Ηρακλή»