Αυτές τις ημέρες παίζεται ακόμα ένα επεισόδιο στο οικογενειακό δράμα του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Το πρώην ζευγάρι που χώριζε επεισοδιακά πριν τέσσερα χρόνια, γι’ ακόμα μια φορά δίνει ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, ενώ στο φως της δημοσιότητας βλέπουν άγνωστες λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής, που μόνο… ανθόσπαρτη δεν ήταν.

Η αλήθεια είναι πως στη ζωή του διάσημου ηθοποιού πέρασαν γυναίκες που η καθεμιά με διαφορετικό τρόπο, σημάδεψαν τη ζωή του. Όμως, η περίπτωση της Χερντ είναι τελείως διαφορετική. Τα όσα καταγγέλλονται και από τις δύο πλευρές, σοκάρουν την κοινή γνώμη, που μένει να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη σκληρή εκδοχή των… «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Όμως, ποια είναι η Άμπερ Χερντ; Το μοντέλο που έχει επίσημα δηλώσει bisexual ενώ έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της (κι έκτοτε δεν έφυγαν) με τον γάμο με το Ντεπ; Ας δούμε τι βρήκαμε για εκείνη:

  • Το 2010 αποκάλυψε δημοσίως πως είναι bisexual. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως δεν της αρέσει να βάζει ταμπέλα στη σεξουαλική της ταυτότητα. Έχει κάνει – είχε πει – ωραίες σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες.
  • Από το 2008 μέχρι το 2012 είχε σχέση με τη φωτογράφο, Tasya van Ree. Χώρισαν όταν γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.
  • Η Χερντ είναι άθεη. Σε ηλικία 16 ετών έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την κολλητή της κι έκτοτε πιστεύει πως δεν υπάρχει Θεός.
  • Όταν εγκατέλειψε τη γενέτειρά της, το Τέξας για το Λος Άντζελες, ο πατέρας της τής χάρισε για την προστασία της ένα όπλο.
  • Το 2009 η Χερντ είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς φέρεται να είχε σπάσει πάνω σε καβγά το χέρι της τότε συντρόφου της, Tasya van Ree. Η φωτογράφος είχε πει ότι ήταν μία «παρεξήγηση» υποκινούμενη από ομοφοβία. Το τότε ζευγάρι τα ξαναβρήκε.
  • Μετά το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ είχε σχέση με τον Elon Musk, με τον οποίο χώρισαν το 2017.
  • Συλλέγει με μανία αυτοκίνητα – αντίκες, ξοδεύοντας πολλά χρήματα για την απόκτησή τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ πρόγνωση του καιρού από την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – Καλοκαίρι με θυελλώδη μελτέμια…! (video)
Επόμενο άρθροΟ διατροφικός περιορισμός δεν είναι πανάκεια για την αντιμετώπιση των ασθενειών που συνοδεύουν τη γήρανση