Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, 18:34

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της Αριδαίας. Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι έκανε βόλτες μέσα στο γήπεδο του Αλμωπού, που αγωνίζεται στην Super League 2, με αποτέλεσμα ο χλοοτάπητας να υποστεί ζημιά.

Το συμβάν προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ομάδας, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ο Αλμωπός την προσεχή αγωνιστική (3η) αγωνίζεται στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ωστόσο την επόμενη Τετάρτη (24/11) θα υποδεχτεί στο γήπεδό του τον Πιερικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την ώρα που η διοίκηση του Αλμωπού παλεύει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να εξασφαλίσει στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο στάδιο της Αριδαίας άριστες συνθήκες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της Super League 2 “κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.

Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε.

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της. Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, 18:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα – Έστελνε επιστολές μίσους και κολλούσε αφίσες γιατί «δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά της»
Επόμενο άρθροΠόσα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού εντοπίστηκαν την Τετάρτη στη Μαγνησία και που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Πέμπτη στο νομό