Ένα απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε έναν 22χρονο από την περιοχή της Σαλαμίνας και έναν παρανο’ι’κό, που παρουσιάστηκε σε ερωτική ιστοσελίδα ως γυναίκα, έκλεισε ραντεβού με το νεαρό και τον βίασε, εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου,ο 22χρονος άνδρας, έκλεισε ραντεβού μέσω σελίδας ερωτικών γνωριμιών, με μια……γυναίκα, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Ο νεαρός, πήγε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Στρογκόνωφ, στο Νέο Κόσμο, όπου τον υποδέχθηκε η γυναίκα με την οποία είχε κλείσει το ραντεβού.

 

Λίγη ώρα αργότερα, όταν πήγαν στο υπνοδωμάτιο και γδύθηκαν, ο 22χρονος έπαθε το πρώτο σοκ. Το άτομο το οποίο του ειχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, διαπίστωσε πως ήταν τραβεστί και μάλιστα άρχισε να έχει επιθετική διάθεση απέναντί του, όταν είδε πως ο 22χρονος είχε σοκαριστεί.

Ο νεαρός, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία,του είπε πως δεν επιθυμούσε να προχωρήσει στην ερωτική πράξη και τότε ακολούθησε δεύτερο σοκ. Το τραβεστί, που είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, όρμησε πάνω του, τον ακινητοποίησε και τον βίασε παρά φύσιν!!!!!!

 

Την επόμενη μέρα το θύμα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως και κατήγγειλε όλα όσα φρικτά έζησε από το τραβεστί, ενώ δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Προηγούμενο άρθροΌλα τα φώτα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
Επόμενο άρθροΚ. Αγοραστός στην εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. και του Europe Direct: « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωταγωνιστεί και διακρίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»