Ένας 45χρονος άνδρας από τη Συρία που διαμένει στην Αμμουδάρα Ηρακλείου συνελήφθη το Σάββατο μετά από βαριά σωματική κακοποίηση του 10χρονου γιου του. Το αγόρι νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με τραύματα και μώλωπες στο σώμα του.

Οι περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το τραυματισμένο αγόρι.

Τραγική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι μητέρα και αδερφή του 10χρονου έχουν σκοτωθεί από νάρκη στη Συρία, με αποτέλεσμα το αγόρι να μένει στο Ηράκλειο με τον πατέρα του.

Ο 45χρονος, που φέρεται να δήλωσε ότι προχώρησε στον ξυλοδαρμό του παιδιού του επειδή εκείνο έβλεπε βίντεο στο youtube, αναμένεται να δικαστεί σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη σε αδύναμο άτομο και έδωσε εντολή να εξαχθεί αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, δεν έχει προηγηθεί άλλο περιστατικό κακοποίησης του παιδιού από τον πατέρα του.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο“Κανείς δεν πρέπει να ψάχνεται για καυγά χωρίς λόγο” διαμηνύει ο πρωθυπουργός στην Άγκυρα
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να εξηγήσει ποια μέτρα θα λάβει η ΕΕ απέναντι στην Τουρκία