Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 23:03

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Αμπέλ Φερέιρα την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το γκολ των «ερυθρόλευκων» θα έπρεπε να ελεγχθεί από το VAR.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στην κάμερα του PAOK TV:

«Ευχαριστώ κατ’αρχάς τους φιλάθλους μας γιατί ποτέ δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν και να το πιστεύουν. Δεν θέλω να πω πω τελείωσε κάτι. Έχουμε ακόμα δρόμο και μπορούμε να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα. Όσον άφορα το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι άδικο κατά τη γνώμη μου. Κρίθηκε σε μια φάση που ο αντίπαλος έβαλε γκολ, το οποίο θα έπρεπε να ελεγχθεί, όπως έγινε αντίστοιχα στο δικό μας γκολ. Παρ’όλα αυτά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Νομίζω από τη στιγμή που υπήρχε κόντρα μετά σίγουρα χρειαζόμασταν να έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην περιοχή των αντιπάλων. Γι’ αυτό και παίξαμε με δύο επιθετικούς. Ήταν βέβαιο ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι ομάδες θα είχαν λίγες ευκαιρίες, συνήθως στα ντέρμπι η πιο τυχερή ομάδα κερδίζει και αυτή τη φορά η τύχη ήταν με τους αντιπάλους μας. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο επιθετικογενείς παίκτες για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 23:09

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πολύ σημαντική η νίκη μας αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Επόμενο άρθρο«Θέλαμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στην κορυφή και το καταφέραμε»